Nieuwbouw

Wilt u iets nieuws bouwen? Een schuur of bijgebouw of een woning?

Wij van Bruggeling Timmerwerken kunnen dit van het begin tot het eind ver zorgen en daarmee u ontzorgen. Van het regelen van de tekeningen tot het aanvragen van de vergunningen tot het bouwen en realiseren van het nieuwe object. U deelt uw wensen met ons, wij realiseren deze. Maakt u vooral eens vrijblijvend een afspraak met ons voor het opmaken van een offerte.

Verbouw

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte?

Een aanbouw of opbouw kan dit probleem oplossen. Met de nieuwste technieken kan extra ruimte worden gecreëerd. De uitbouw, aanbouw of extra verdieping zal uiteraard aan alle moderne eisen voldoen.

Aanbouw

Met regelmaat geven de klanten bij ons aan dat er meer leefruimte gewenst is.

Daarbij kan er natuurlijk gedacht worden aan een aanbouw. Mogelijkheden hierin zijn er genoeg: een aanbouw aan de voorkant en/of achterkant. Wellicht heeft u ook mogelijkheden aan de zijkant? Deze aanbouw kunnen wij volledig voor u regelen. Denk hierbij niet alleen aan het uitbouwen zelf, maar ook bijvoorbeeld het leggen van vloerverwarming, wanden stuken, vloeren leggen, metselwerk, verlichting etc.

Tegelwerk

Niet meer blij met uw huidige toilet, badkamer, tegelvloer in de keuken, badkamer of woonkamer?

Wij kunnen alleen het tegelwerk voor u doen, maar ook de complete renovatie van het toilet of badkamer staat tot de mogelijkheid. Van het slopen van het bestaande werk, installatiewerk, stucwerk, schilderwerk, het kan allemaal.

Interieur

Toe aan nieuw interieur? Van tafel, tv kast, inloopkast, bijzet tafel, bureau of (inbouw) bed.

Wij kunnen het allemaal verzorgen. U kunt kiezen uit diverse materialen. Een kleine greep uit de mogelijkheden in houtsoorten zijn; vuren, eiken, douglas, grenen etcetera. Bijna alles is mogelijk. Uiteraard is de keuze aan materiaal aan u. Wij denken wel graag met u mee en adviseren u hier graag in. We denken hierbij ook aan duurzaamheid en wat past binnen uw huidige interieur.

Ramen, deuren en kozijnen

Het vervangen van oude kozijnen, deuren en/of ramen kan uw woning direct weer een frisse “look” geven.

Zijn u kozijnen verrot en dus toe aan vervanging? Soms lijkt het erger dan het lijkt en is een reparatie voldoende. Heeft u nog enkelglas? We leveren nieuwe ramen met hr ++ glas hierin. Uw huidige deuren beu, van standaard deur tot maat werk deur wij kunnen het allemaal leveren.

Materialen waar wij o.a. mee werken