Wie zit er achter
Bruggeling Timmerwerken

Mijn naam is Daan Bruggeling (1982), ik ben geboren en getogen Castricummer. Op mijn 17 jarige leeftijd ben ik begonnen met mijn timmeropleiding en sindsdien ben ik de passie voor bouwen niet meer kwijtgeraakt.

7 jaar lang ben ik werkzaam geweest bij Min Bouw te Limmen. Begonnen als leerling timmerman en al snel was ik daadwerkelijk aan het werk als volwaardig timmerman. De opvolgende 3 jaar ben ik werkzaam geweest bij IQ-Bouw als timmerman en meewerkend uitvoerder. Daar is meer mijn directe klantcontact tot stand gekomen.

Mijn doel vanaf mijn 17e leeftijd was al om voor mezelf te beginnen en door omstandigheden bij mijn voormalige werkgever heb ik de stap om mijn droom te verwezenlijken waar gemaakt. Één april 2008 was Bruggeling Timmerwerken een feit.Castricum, start verbouwing 2014 - Met tevredenheid kijken wij terug op de gehele verbouwing met Daan! Na de eerste keer kijken met de makelaar was het al snel duidelijk, alles uit het huis slopen en weer opbouwen. Ik zag het helemaal zitten maar waar moet je beginnen en wat gaat het allemaal kosten. Dit was het moment dat we de hulp van Daan inschakelde, hij moest op korte termijn met ons naar dit huis kijken en snel een offerte maken. Het huis was erg populair en voordat je een bieding gaat doen wil je toch weten wat de verbouwing gaat kosten. Een dag later ben ik weer gaan kijken met Daan en hebben we bij hem aan de keukentafel al onze wensen besproken qua verbouwing. Al snel kwam hij met een offerte en konden we het huis gaan kopen. De gehele verbouwing verliep prima en volgens planning, adhoc werkzaamheden werden snel opgepakt en Daan dacht echt mee met ons. Hij wist precies wat onze wensen waren en sprak dit door met de elektricien en loodgieter. Ook hield hij toezicht of alles naar wens verliep en door iedereen werd uitgevoerd. Hij deed voorstellen om zaken anders of beter in te richten en gaf tips voor in het weekend als we zelf aan de slag gingen. Wanneer we met een vraag zaten was hij altijd bereikbaar en regelmatig liepen we na werktijd het huis nog eens door om van alles en nog wat te bespreken. Geen vraag was te gek en Daan gaf altijd eerlijk en duidelijk zijn mening. Altijd prettig om van de vakman zijn mening/advies te krijgen. Wij kunnen Daan aan iedereen aanraden, zijn vakmanschap en service zijn super en wij zijn erg blij met het eindresultaat.


Sjoerd & Astrid.
Castricum - Voor- en achteraanbouw, indeling wijzigen, opbouw, volledige begeleiding van de verbouwing.

In 2011 hebben wij een vervallen woonhuis gekocht op de Lindengracht 184 in de Jordaan te Amsterdam. Wij hebben een aantal bouwbedrijven langs laten komen en gekozen voor Bruggeling Timmerwerken uit Castricum. Daan Bruggeling gaf ons gelijk een goed gevoel en niks was onmogelijk voor hem. Alles moest verbouwd worden aan het huis alleen de buitenmuren bleven staan. In een half jaar tijd heeft Daan het huis omgetoverd van een bouwval naar een paleisje! We zijn zeer tevreden over Bruggeling Timmerwerken en raden hem aan iedereen aan.


Sander Huisman
Amsterdam, Lindengracht

Wij zijn in 2011 door Daan (en Gijs) geholpen met een hele grote verbouwing (in onze ogen dan) alles in het jaren 30 huis was gestript om vervolgens weer geheel op te bouwen. Naast de verbouwing van het bestaande huis hebben de mannen ook gezorgd voor een aanbouw welke netjes en volgens berekening is uitgevoerd. Ook wanneer we zelf 'iets' aan wilde pakken (bijvoorbeeld het loodgieterswerk) hielden ze rekening met ons en onze planning. Bedankt voor de goede zorgen.


Mike en Ivanka
Castricum - aanbouw

Wij zijn erg blij en tevreden met het timmerwerk van Daan Bruggeling. In 2014 heeft hij in ons nieuwe huis prachtig op maat gemaakte kasten gemaakt; een inloopkast en op de zolder, onder het schuine dak, kasten en bureaus. Daan begreep feilloos wat onze wensen waren en dacht met ons mee. Dit jaar heeft hij op de zolderkamer ook een bed gemaakt (zie foto) en pronkkastjes voor aan de muur; alles van mooi steigerhout. Daan werkt vakkundig, netjes en snel. Ook de service achteraf was dik in orde. Kortom, Daan is een echte vakman! (zie ook foto's op de Facebook pagina van Bruggeling Timmerwerken)


Jeannet van de Krol
Heiloo - interieurbouw

Materialen waar wij o.a. mee werken